FOTO: Mladež DVD-a Palinovec na ponos svojoj općini

Nedjelja, 07.10.2018.
FOTO: Mladež DVD-a Palinovec na ponos svojoj općini
Foto galerija
FOTO: Mladež DVD-a Palinovec na ponos svojoj općini
Na nedavno održanom 13. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži Republike Hrvatske u Zadru muška ekipa DVD-a Palinovec osvojila je četvrto mjesto u konkurenciji od 57 ekipa. Od mjesta na tronu dijelile su ih tek stotinke zbog čega je ostao žal, no da je ostvareni rezultat na ponos i za pohvalu, poručio je načelnik Općine Donji Kraljevec, Miljenko Horvat.
 
  • Ono što se postigli nije mala stvar, na najbolji mogući način pred cijelom Hrvatskom predstavili ste, ne samo Palinovec, već i općinu i županiju, postigli rezultat s kojim se rijetko koja mladež u Hrvatskoj može pohvaliti, poručio je Horvat mladim vatrogascima za koje je u petak primio u općinskoj vijećnici zajedno sa zamjenikom Mladenom Čavlekom. Uručili su im prigodne poklone, a obećali i daljnju podršku Općine.
Četvrto mjesto na državnim natjecanjima pozicija je na koju su se u posljednjem desetljeću, čini se kao pretplatili, a predsjednik društva Franjo Jančec dodao je:
  • Život ide dalje, nešto smo naučili. Kolo sreće se okreće i nadamo se da će se okrenuti i prema nama pa ćemo nakon crnih 10 godina s državnog prvenstva donijeli pehar koji nam već nedostaje..  
 
Županijski su prvaci, osvajali su pehare u Kupu HVZ-a i na raznim natjecanjima, a nada za korak na postolje državne smotre ostat će im za dvije godine kada bi mogli imati i prednost domaćeg terena jer je Čakovec jedan od kandidata za domaćinstvo.
 
__________
Fotografije pogledajte u galeriji, a više donosimo u informativnom programu i Radio Cicibanu.