FOTO: MEV promovirao devetu generaciju prvostupnika i šestu specijalista

Subota, 15.12.2018.
MEV promocija 2018
Foto galerija
MEV promocija 2018
Međimursko veleučilište u petak je u Centru za kulturu u Čakovcu promoviralo 158 novih članova akademske zajednice, od kojih su 32 stručna specijalista, a 123 prvostupnika.

Deveta je to generacija prvostupnika preddiplomskih studija Računarstva, Menadžmenta turizma i Održivog razvoja te šesta generacija specijalista specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta čakovečkog veleučilišta.

Promoventima je u ime veličilišta čestitala prodekanica Nevenka Breslauer kazavši kako će i daljnji rad ove ustanove sigurno utjecati na to da njezini studenti budu pokretači gospodarstva u Međimurju, donosno u krajevima iz kojih dolaze. Među ostalima, čestitao je i potpredsjednik Vijeća veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske Damir Jugo, a naglasio je da stučni studiji pripremaju studente za tržište rada, kao i da daju znanja i vještine potrebne za razvoj karijere.

Uz diplome, dodijeljene su i nagrade najuspješnijim studentima, a to su: Ivan Kozulić, Izabel Matoković, Mateja Gača, Marina Soldat, Dario Struški, Iva Terek, Sabina Špoljarić i Tena Kovačič. Kao vrhunska sportašica, za postignute odlične rezultate u atletici nagrađena je  Ivana Zeljko. U ime promovenata zahvalu je svima koji su im pomogli ostvariti svoj cilj uputio Struški.