FOTO Pumin skok 18: U Koprivnici završila peta etapa hodnje

Nedjelja, 16.12.2018.
FOTO Pumin skok 18: U Koprivnici završila peta etapa hodnje
Foto galerija
FOTO Pumin skok 18: U Koprivnici završila peta etapa hodnje
Petog dana hodnje Pumin skok 18 u nedjelju u popodnevnim satima pripadnici 2. mehanizirane bojne Pume Gardijske oklopno-mehanizirane brigade stigli su u Koprivnicu, gdje su ih dočekali bivši pripadnici 7. gardijske brigade Pume i predstanici grada.
 
Pume su upalile svijeću kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima, a nakon noćenja u ponedjeljak će nastaviti posljednju etapu prema Ludbregu, a potom i prema Varaždinu. Od ulaza u Koprivnicu, zastavu Republike Hrvatke nosio je Koprivničanec skupnik Luka Topolko koji će zastavu nositi i do Varaždina.
 
Peta etapa hodnje pripadnika Puma od Đurđevca do Koprivnice bila je u dužini od 24 kilometara. Pume su simboličnu hodnju povratka u Varaždin od 184 kilometra započele 12. prosinca iz Našica.  Hodnja se odvijala u etapama, a posljenja u dužini od 27 kilometara završit će u utorak u Varaždinu.

Hodnja se odvija u etapama: Našice – Kutovi, Kutovi – Slatina, Slatina – Virovitica, Virovitica – Đurđevac, Đurđevac – Koprivnica, Koprivnica – Ludbreg i Ludbreg – Varaždin.