FOTO Promovirano 150 studenata MEV-a

Ponedjeljak, 04.12.2017.
FOTO Promovirano 150 studenata MEV-a
Foto galerija
FOTO Promovirano 150 studenata MEV-a
Međimursko veleučilište (MEV), u devetoj godini svog postojanja, u petak je svečano promoviralo 150 studenata. Tri, odnosno pet godina studija, studenti su okončali obranom završnih radova te tako postali članovi akademske zajednice.
 
Sedma promocija stručnih prvostupnika preddiplomskih stručnih studija Računarstva, Menadžmenta turizma i sporta i Održivog razvoja te 4. promocija stručnih specijalista specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžmenta turizma i sporta održana je u Centru za kulturu u Čakovcu.
 
O vrijednosti vrijednosti stečenog znanja govorila je Romana Pomper, te u ime svih promoviranih zahvalila profesorima, mentorima, roditeljima i svima koji su im pružali podršku tijekom studija.
 
MEV je u prvoj godini upisalo 56 studenata, a danas na njemu studira više od tisuću studenata iz svih djelova Hrvatske što je dokaz kvalitetnog studija koji prati potrebe tržišta, poručila je tom prilikom dekanica Nevenku Bresaluer. Ispred akademske zajednice čestitku je studentima uputio dekan Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu, a u ime Međimurske županije župan Matija Posavec. 
 
Svečanosti promocije prisustvovali su i Dražen Bujanić, voditelj Studentskog centra, Siniša Krajač, ispred Hrvatskog olimpijskog odbora, te mnogobrojni profesori, mentori, roditelji i studenti.