FOTO Memorijalnim turnirom počelo obilježavanje 15. obljetnice smrti Željka Murka

Petak, 09.02.2018.
FOTO Memorijalnim turnirom počelo obilježavanje 15. obljetnice smrti Željka Murka
Foto galerija
FOTO Memorijalnim turnirom počelo obilježavanje 15. obljetnice smrti Željka Murka
Memorijalnim malonogometnim turnirom u sportskoj dvorani Policijske uprave međimurske počelo je obilježavanje 15. obljetnice pogibije Željka Murka.
 
Snage su odmjerile ekipe svih jedinica Policijske uprave međimurske te MO Mihovljan i Grada Čakovca. U finalnom dovoboju pobjednički pehar osvojila je ekipa Postaje prometne policije Čakovec pobjedivši ekipu Policijske postaje Čakovec. Pobjednički pehar primio je Fran Murk, najmlađi sin poginulog policijskog službenika koji je zaigrao za ekipu prometne policije, ustrojstvene jedinice u kojoj je radio njegov pokojni otac.
 
Iako je prošlo 15 godina, PUM ovakvim činom nastoji održati sjećanja na svog službenika Željka Murka koji je život izgubio obavljajući svoj posao.
 
Počast će mu biti odana i polaganjem vijenaca na njegovom posljednjem počivalištu na gradskom groblju u Čakovcu, kao i kod spomen ploče na društvenom domu u Mihovljanu gdje će biti održan i komemorativni skup. Vijence će u ponedjeljak položiti izaslanstva izaslanstva PUM, UDVDR RH Ogranak Mihovljan, DVD-a Mihovljan, MO Mihovljan, Grada Čakovca i Međimurske županije.


PRVA UTRKA: MEMORIJAL - ŽELJKO MURK
 
Obilježavanje će ove godine potpuniti prva utrka, Memorijal Željko Murk. Bit će održana na ove subote sa startom u 10 sati kod objekta UHVIDRA-e na obali jezera Drave u Gornjem Kuršancu. Trčat će se u divje kategorije, prva je otvorenog tipa za sve građane, dok će se u drugoj za odličja boriti policajci, vojnici i vatrogasci. Startnine nema, a trčati mogu osobe rođene do 2002 godine. Startni brojevi preuzimaju se kod starta utrke do pola sata prije početka utrke (9:30 sati). (Foto: PUM)