VIDEO Stolnoteniski spektakl u D. Kraljevcu: Hrvatske prvakinje izborile polufinale Lige prvakinja

Ponedjeljak, 12.02.2018.
VIDEO Stolnoteniski spektakl u D. Kraljevcu: Hrvatske prvakinje izborile polufinale Lige prvakinja
Ljubitelji stolnog tenisa u petak su u sportskoj dvorani u Donjem Kraljevcu svjedočili povijesnom susretu u Međimurju, uzvratu četvrtfinala europske Lige prvaka za žene. Iako smo već bili domaćin hrvatskoj muškoj reprezentaciji u susretu protiv Španjolske, zahvaljujući STK Hodošan, ugostili smo i susret najvišeg ranga klupskog natjecanja u Europi.

Nakon što su u prvom susretu u Francuskoj slavile s 3:0, bodrene domaćom publikom igračice hrvatskog prvaka Dr. Časl potvrdile su kvalitetu protiv Lillea s novih 3:0 i izborile polufinalne elitnog natjecanja.
 
>> VIDEO: ¼ finale Lige prvaka za žene: STK Dr. ČASL – LILLE
 
Vrhunsko natjecanje održano je u besprijekornom domaćinstvu STK Hodošan, uz podršku Općine Donji Kraljevec. - Cilj nam je bio prezentirati vrhunski stolni tenis u Međimurju, iako mi već pet godina imamo prvoligaša, ali to je jedan viši, svjetski nivo. To su profesionalne igračice koje treniraju 2-3 puta dnevno, igraju za velike novce, dok se kod nas to ne može napraviti. Ima kvalitete, ali igračice prestaju mlade igrati., rekao je za Zonu sporta Studija M predsjednik kluba Josip Markati.
 
Ulaz za posjetitelje bio je slobodan, a hrvatske prvakinje s tribina je bodrilo oko 400 ljubitelja stolnog tenisa. - Klub je u cijeloj regiji jedini superligaš, a to iziskuje jako puno truda, volje, želje, to je čisti entuzijazam, a od toga puno koristi ima i samo mjesto, odnosno općinu, rekao je predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš pohvalivši rad kluba i predsjednika Markatija.
 
STK Hodošan ovog vikenda nastavio je i s natjecanjem u Super ligi, a sezonu nam je komentirao prvi čovjek kluba. Više o svemu poslušajte u Zoni sporta u ponedjeljak od 10.05 sati.

 
ZONA SPORTA Ponedjeljkom i petkom, uz rezultate i najave, donosimo i zanimljive intervjue s predstavnicima klubova, sportašima, navijačima, ... Želite li predstaviti klub, ekipu, pohvaliti se postignutim rezultatima ili najaviti sportsko događanje, javite nam se: radio@studiom.hr.