REZULTATI: Start osme sezone Polarke okupio 93 trkača i hodača

Ponedjeljak, 03.12.2018.
8. Polarna kros liga Prelog
Piše: Željka Švenda | Prvo kolo Polarne kros lige Prelog okupilo je 93 trkača i hodača, čime je već na startu srušen rekor broja sudionika po kolu koji je do sad iznosio 81. 

Najveći broj sudionika okupila je dionica na 10,8 km koju je istračlo 39 trkača. Prvi je ciljem prošao Andrej Hladnik, drugio je bio Saša Horvat, a treći Ivan Ružman. Istu je dionicu istračlo 13 trkačica, a najbrža je bila Danijela Krobot ispred Nade Siladi i Iris Jambrešić.

Kraću je dionicu od 3,2 km istčalo 20 trkača, a prvi je ciljem prošao Stjepan Hunjak. Drugi je bio Mihael Krobot, a treći Darko Martan. U konkunrenciji od 13 trkačica najbrže su bile Ana Jambrešić, Nika Jambrešić i Anamarija Vadlja. 

Dionica hodača od 3,2 km okupila je 10 sudionika, prva je ciljem prošla Ljiljana Šipuš, drugi je bio Hrvoje Novak, a treća Vesna Mikec.

Rezultate 1. kola pogledajte na linku: 

>> Rezultati 1. kola Polarne kros lige Prelog


Osma sezona Polarke koju organizira BK Prelog ima 10 kola, od čega će posljednje biti revijalno i neće se bodovati za ukupan poredak, dok će nakon njega uslijediti podjela medalja i nagrada.