PRIJAVE U TIJEKU 38. Skokov memorijal od 13. srpnja u Parku mladosti

Subota, 07.07.2018.
PRIJAVE U TIJEKU 38. Skokov memorijal od 13. srpnja u Parku mladosti
radio@studiom.hr | Nogometni klub Mladost Komet organizira 38. malonogometni noćni memorijal ing. Vladimira Skoka i Ljetne noći grada Preloga, a počet će u petak, 12. srpnja.
 
Sportsko-glazbena manifestacija ovog ljeta ponovno će ispuniti vruće ljetne noći u preloškom Parku mladosti. Sportska uzbuđenja uz malonogometni Skokov memorijal, turnir Med vulicama i odbojkaški turnir, a vrhunac na ljetnoj pozornici uz koncert Opće Opasnosti!
  
Prvi vikend rezerviran je za turnir Med vulicama (ne mogu sudjelovati aktivni seniorski igrači). Kotizacije nema, a za najbolje su osigurane nagrade.
 
Skokov memorijal počet će 17. srpnja u kategorijama: seniori, stariji pioniri (rođeni 2003. godine i mlađi) i mlađi pioniri (rođeni 2007. i mlađi). Kotizacija za seniore je 500 kuna, a prva nagrada je 10.000 kuna. Kotizacija za pionire je 100 kuna, a nagrada je sportska oprema. U svim kategorijama bit će nagrađeni najbolji golman, igrač i strijelac.

Već tradicionalno bit će održan i amaterski turnir u odbojci na pijesku u muškoj i ženskoj konkurenciji, a kotizacija po ekipi iznosi 100 kuna.
 
Prijave ekipa primaju se na broj 099/528-4761 ili u City baru u Prelogu do 12. srpnja (osim za odbojku na pijesku) kada će biti održano i izvlačenje.


Prisjetite se kako je bilo na 37. Skokovom memorijalu:

>> 37. Skokov memorijal: Mip Weyland nadigrao Oštrek za četvrtu uzastopnu titulu, MNK Klub treći

>> REKORDERI SKOKOVA MEMORIJALA Šinjori: Sve je teža konkurencija, ali želimo povećati ljestvicu
 
>> Mario Paveli nakon trećeg mjesta: Želimo do finala, nećemo odustati

>> Leonardo Novak nakon Skokova memorijala: Zadovoljni smo, ali vratit ćemo se po bolji plasman