Prelog s novim trenerom u novu sezonu: Otvaranje prvenstva u nedjelju protiv Ivanića

Subota, 14.09.2019.
Prelog s novim trenerom u novu sezonu: Otvaranje prvenstva u nedjelju protiv Ivanića
ž.š. | Rukometaši Preloga ove nedjelje na svom parketu (20:00 sati) protiv Ivanića otvaraju novu, a nadaju se i bolju nego prethodnu, sezonu u 1. HRL Sjever. 

Nakon intenzivnih priprema trener Dubravko Hozjak na raspolaganju ima 25 igrača za prvu i drugu momčad. Tu su Prelogovi standardni igrači, braća Bogović, Denis i Patrik, Mario Belić, Alen Novosel, Dario Požgaj, Luka Sermek, Karlo Zadravec, vratari Vanja Lončarić i Nino Koprivec, a stiglo je još poneko pojačanje, a priključeni su i mlađi igrači.

Novi trener najavio je novi sustav igre, a jedan od ciljeva u novoj sezoni je afirmacija mladih igrača. Prvi protivnik je momčad koja je prošlu sezonu završila na 4. mjestu ljestvice, a u susretu s Prelogom u gostima slavila je sa šest pogodaka razlike. 
 
  • Bio je to glatki poraz kod kuće (28:22), imaju odličnog golmana, tražili smo njihove slabije strane što smo onda uvježbavali kroz prijateljske utakmice. Pojačani su dolaskom Matea Lukačeca, koji je prije 4 godine igrao u Zagrebu pa je bio povrijeđene, a sad se vratio u svoj matični klub. Vjerujem da će to biti dinamična utakmica, a nadam se da ćemo mi dati svoj maksimum i da će to biti dovoljno za bodove., kazao je u najavi utakmice strateg Preložana. 

Domaći parket Preložanima, ne tako davno, bio je uporište i protiv najvećih rivala, a u novoj sezoni nadaju se i velikoj podršci s tribina. 
 
  • Pozivam sve navijače našeg kluba, ljubitelje rukometa i sporta da dođu pa da uz zajedničko navijanje budemo dobar tim navijača i igrača na terenu, zaključio je Hozjak.

Utakmica u sportskoj dvorani OŠ Prelog u nedjelju, 15. rujna, igra se s početkom u 20:00 sati. Dodajmo tome da će se večer ranije u Čakovcu igrati derbi novaka u ligi, domaćeg Čakovca i Požege.