Polarka 2018-2019: Rezultati osmog kola i ukupan poredak

Ponedjeljak, 21.01.2019.
Polarka 2018-2019: Rezultati osmog kola i ukupan poredak
Foto: Arhiva Studio M | U subotu je istrčano 8. kolo Polarne kros lige Prelog u organizaciji BK Prelog.

Dionica od 10 km okupila je 36 trkača i 11 trkačica. Kod trkača najbrži je bio Igor Goričanec, ispred Andreja Hladnika i Mladena Ignaca. Trojac je vodeći i u ukupnom poretku, prvi je Hladnik, drugi Ignac, a treći Goričanec. U ukupnom poretku nalazi se 65 trkača.

Kod trkačica, prva je ciljem prošla Nada Siladi, druga je bila Višnja Čonkaš, ujedno vodeća i drugoplasirana u ukupnom poretku. Treća je bila Mirjana Mlinarić, koja je u ukupnom poretku peta, dok treću poziciju drži Božica Horvat. U ukupnom poretku su 24 trkačice.

Kraća dionica od 3,2 km okupila je 26 trkača, Najbrži je bio David Verli, drugi Tomica Dodlek, a treći Denis Horvat. U ukupnom poretku je 50 trkača, vodeći je Dodlek, ispred Darka Martana i Darka Kočiša.

Kod trkačica na istoj dionici osmo kolo okupilo je 12 sudionica. Prva mjesta osvojile su i vodeće u ukupnom poretku u kojem je 19 trkačica. Prva je ciljem prošla Anja Jambrešić, ispred Nike Jambrešić i Anamarije Vadlja.

Kod hodača najbrže je dionicu od 3,2 km prohodala Ljiljana Šipuš, druga je bila Paulina Plačko, a treća Vesna Mikec. Osma sezona Polarne kros lige prelog do sada je okupila 13 hodača, a u ukupnom poretku vodeća je Ljiljana Šipuš ispred Hrvoja Novaka i Vesne Mikec.

Rezultate istrčanog osmog kola i ukupan redoslijed pogledajte u LINKU.

Naredne subote bit će održano 9. kolo Polarke i bit će posljednje koje će se bodovati za ukupan poredak. Start je predviđen u 15:30 sati, najavili su organizatori.