Od 23. prosinca u Atonu 5. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele

Subota, 23.11.2019.
Od 23. prosinca u Atonu 5. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele
Željka Švenda | Ljubiteljima nogometa najvažnija sporedna stvar na svijetu neće nedostajati ni ove zime! Božićno-novogodišnje blagdane upotpunit će 5. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele koje će početi 23. prosinca. Prvenstvo organiziraju Međimurski nogometni savez (MNS) i NGC Aton u čijoj dvorani će se odigravati utakmice, a sudjelovati mogu samo klubovi registrirani u međimurskom savezu.

Igrat će se u seniorskoj, veteranskoj i U11 kategoriji, što je novost ovogodišnjeg izdanja, najavljeno je na konferenciji za medije.
 
  • Četiri godine koje su iza nas, pokazale su da se nogomet živi i voli u Međimurju, posebno kroz nadolazeće blagdane. Statistika pokazuje da se igrao dobar nogomet, bilo je puno publike, nismo imali nemilih događanja, u ovoj dvorani živjeli su sport i nogomet - kazao je predsjednik MNS-a Mato Kljajić.

Kako prvenstvo slavi mali jubilej, povećan je i fond nagrada. One će ove godine biti samo financijske prirode, a nagrađene bi trebale biti sve ekipe koje se plasiraju u polufinale, najavio je ispred organizatora Stevo Tkalčec, direktor Atona.

Prijave ekipa traju do 15. prosinca, a dva dana kasnije u Atonu bit će održano javno izvlačenje.


4. Aton limač kup

Na konferenciji je predstavljen i 4. Aton limač kup koji će se igrati od 17. do 22. prosinca, a u kategorijama U7, U8, U11, U13, U15 i U17. Nova kategorija i dan više, a sva finala igrat će se posljednjeg dana. Za sve ekipe osigurani su pehari, medalje i nagrade, rekao je voditelj komercijalnih poslova u Atonu, Dario Glavina. Prijave su otvorene do 13. prosinca.
 
* * * * *

Detalje donosimo u Zoni sporta.