Kljajić o prioritetima u novom mandatu: Rad s mladima i teren s umjetnom travom

Petak, 14.12.2018.
Kljajić o prioritetima u novom mandatu: Rad s mladima i teren s umjetnom travom
Foto galerija
Kljajić o prioritetima u novom mandatu: Rad s mladima i teren s umjetnom travom
Piše: Željka Švenda | Skupštinari Međimurskog nogometnog saveza jednoglasno su potvrdili novi mandat dosadašnjem predsjedniku, Mati Kljajiću, na izbornoj Skupštini održanoj u srijedu u Čakovcu.

Jednoglasno su nove mandate potvrdili i zamjenicima predsjednika Marijanu Uršaniću, Damiru Dominiću i Tomici Kralju. Na isti način odabrani su i članovi u Izvršni i Nadzorni odbor MNS-a.
 
  • Jednoglasan izbor je lijepa podrška i to ne samo da me ispunjuje zadovoljstvom, već i obvezuje za moj daljnji rad. Takva je podrška, smatram, rezultat dobrog i kvalitetnog rada u prethodnom mandatu, i idemo dalje u nove pobjede. – komentirao je izbor Kljajić.
 
U osvrtu na protekli mandat šef Saveza osvrnuo se na situaciju u našim amaterskim klubovima koji broje više od pet tisuća nogometaša i nogometašica, dok je posebno istaknuo ponos na rad s mladima te poručio kako će oni i dalje biti jedan od prioriteta u radu MNS-a.  - U rad s mladima napravili smo velike pomake i tako će biti i dalje, kazao je.

Među prioritetima je i da Međimurje napokon dobije teren s umjetnom travom.
 
  • Najveći problem je kroz zimski period kada klubovi moraju plaćati terene van Međimurja ili čak u Sloveniji da bi mogli odigrati utakmice. Imamo zainteresirane predstavnike gradova i u suradnji s njima ćemo to ostvariti, proučio je čelnik županijskog Saveza i član IO Hrvatskog nogometnog saveza.

U Izvršni odbor izabrani su: Marijan Uršanić, Damir Dominić, Tomica Kralj.Zlatko Rajf, Mišel Ganzer, Nikola Košir, Ivan Kos, Miljenko Bakač, Boris Novak, Ivan Cerovec, Robert Čižmešija, Ivan Mezga. U Nadzorni odbor izabrani su: Dražen Srpak (predsjednik),Darko Zamuda i Josip Šegović.

Od gostiju Skupštini je nazočio HNS-ov šef infrastrukture Marijan Kustić, a u svom govoru osvrnuo se činjenicu da je nacionalni Savez za amaterske klubove, odnosno županijske saveze, namjenski izdvojiti od 800 tisuća do milijun kuna. Konačna odluka bit će donesena na Skupštini HNS-, 20. prosinca u Zagrebu.

* * * * *
Cijeli izvještaj s izborne skupštine MNS-a donosimo u emisiji Zona sporta.