FOTO: Potvrđen novi mandat vodstvu Zajednice sportskih udruga grada Preloga

Petak, 14.06.2019.
ZSUGP: K. Glavina i D. Naranđa
Foto galerija
FOTO: Potvrđen novi mandat vodstvu Zajednice sportskih udruga grada Preloga
zeljka@studiom.hr | Predstavnici klubova jednoglasno su potvrdili novi mandat predsjedniku Zajednice sportskih udruga grada Preloga Dejanu Naranđi i dopredsjedniku Krešimiru Glavini na redovnoj izbornoj skupštini održanoj poslijepodne u Prelogu.

Od 30 klubova, novi četverogodišnji mandat vodeći dvojac dobio je sa 16 glasova za.
 
  • Zahvaljujem potpredsjedniku, članovima Izvršnog odbora i tajniku na trudu radu i zalaganju, kao i svim predstavnicima i članovima sportskih udruga na kvalitetnoj suradnji u nadam se da ćemo tako i dalje surađivati, kazao je čelnik Zajednice, no izrazivši nezadovoljstvo odazivom klubova na redovnu izbornu Skupštinu.
>> Studio M: Poziv udrugama, društvima i sportskim klubovima

U Izvršni odbor izabrani su: Dejan Naranđa, Krešimir Glavina, Emilija Kovačić, Franjo Bermanec, Renato Balent, Željko Poredoš, Zlatko Filipić, Mario Bauer i Tihomir Kovač. U Nadzornom odboru su: Miljenko Krušelj, Mario Glavina i Josip Hižman.

Na skupštini su, između ostalog, predstavljena izvješća za 2018. godinu, kao i financijski plan za 2019. godinu u kojoj Prelog nosi titulu Europskog grada sporta. Detalje donosimo u informativnom programu.