FOTO: Polet preokretom protiv Dinama do trećeg naslova prvaka

Subota, 05.01.2019.
FOTO: Polet preokretom protiv Dinama do trećeg naslova prvaka
Foto galerija
FOTO: Polet preokretom protiv Dinama do trećeg naslova prvaka
zsvenda / Nogometaši Poleta iz Svetog Martina na Muri obranili su naslov prvaka Klupskog prvenstva Međimurja na mantinele nakon što su u neizvjesnom finalu preokretom svladali Dinamo iz Domašinca sa 7:4 (1:2).
 
Branitelji naslova do finala su s lakoćom pokorili sve suparnike, no u borbi za najsjajniji trofej na drugoj strani našla se momčad iz Domašinca koja je preuzela teren u prvom dijelu. Prvo su nadoknadili pogodak zaostatka, a onda su dva puta bili u vodstvu, ali to u drugom dijelu ipak nisu uspjeli zadržati pa je Polet zasluženo ponio novi naslov prvaka.

>> Mario Kovačević: Dinamo me ugodno iznenadio, ali trenutno smo mi kvalitetnija momčad
 
Treće mjesto pripalo je NK Pušćine koje su u borbi za poziciju nadigrale Podturen sa 4:3. U konkurenciji veterana naslov prvaka osvojila je Sloga Čakovec, a u finalu je bila bolja od Budućnosti iz Podbresta sa 7:2. Treći su veterani Nedelišća.
 
U konkurenciji pionira U-14 naslov prvaka ponijeli su nogometaši ŠN Međimurje-Čakovec II, a u finalu su bili bolji od ŠN Dinamo-Zelenko sa 4:0. Treći su pioniri ŠN Sveti Martin.
 
Utakmicama za treće mjesto i finalima u svom kategorijama te podjelom medlaja i pehara zaključeno je 4. Kluspko prvenstvo Međimurja na mantinele u organizaciji Međimurskog nogometnog saveza (MNS) i Atona u kojem su se igrale utakmice.


*Više poslušajte u informativnom programu i u emisiji Zona sporta