FOTO: Mladi međimurski nogometaši spremni za sportsko-turističku avanturu u Japanu

Ponedjeljak, 18.03.2019.
FOTO: Mladi međimurski nogometaši spremni za sportsko-turističku avanturu u Japanu
zeljka@studiom.hr | Selekcija Međimurskog nogometnog saveza koja 25. ožujka putuje na međunarodni U-12 turnir u Japan okupila se prošlog tjedna u Prelogu kako bi u sklopu priprema snage odmjerila s vršnjacima iz NK Mladost Komet.

Podsjetimo da je odabrano 12 nogometaša, a u Prelogu ih je vodio trener Antun Jukić. Bilo im je to tek drugo okupljanje, a još poneke aktivnosti imat će do samog odlaska.

Kofere još nisu spremili, o protivnicima ne znaju gotovo ništa, ali vjeruju u svoje nogometne vještine i spremni su za veliki rezultat, rekli su nam Andro Sokač, Marko Vuk i Dorian Balent. A, prije svega, u Zemlji Izlazećeg Sunca spremni su biti i veliki avanturisti! Čeka ih obilazak Dohe, Katra, putovanje brzim vlakom iz Tokija u Kobe te brojni izleti ...

Rezultat pada u drugi plan jer mladim nogometašima ovo će biti jedinstvo i nezaboravno iskustvo. - Sigurno da ćemo se vratiti puni dojmova i nadam se da će to biti svima poticaj za daljnji rad, kaže trener Jukić, a razgovore donosimo u Zoni sporta i Radio Cicibanu.

Na turnir putuju: Jan Tučić, Nikša Kralj, Andro Sokač, Leon Jukić, Marko Vuk, Liam Rok, Silvio Žalac, Vili Lukovnjak, Jakov Maltar, Dorian Balent, Niko Košir i Ian Tepšić koji je ovog puta popustio okupljanje u Prelogu (foto). S njima će u stožeru putovati: Antun Jukić, Dragutin Naranđa, Mišel Ganzer Jerko Treska.