FOTO: Hozjakov Prelog uvjerljiv protiv Ivanića na otvaranju prvenstva

Ponedjeljak, 16.09.2019.
RK PRELOG / 2019-2020
ž.š. | Rukometaši Preloga uvjerljivom pobjedom protiv Ivanića 28:20 (12:7) otvorili su novu sezonu u 1. HRL Sjever!

Domaćini su protiv favoriziranog suparnika od prve minute krenuli sigurno u napadu te čvrsto u obrani na posljednjoj liniji s raspoloženim vratarom Lončarićem čiju su mrežu gosti u 40. minuta uspjeli zatresti tek devet puta. Niti u jednom trenutku upis prvih bodova nisu stavili pod upitnik, a najveća prednost koju su imali bila je +10 (22:10) sredinom drugog dijela.

Momčad koju je u pripremama preuzeo trener Dubravko Hozjak tako je na najbolji mogući način ušla u novu sezonu, a domaći trener bolji debi na klupi nije ni mogao poželjeti.
 
  • Dobro smo ih analizirali i pripremili se, iako je u početku bilo teško promijeniti obranu 6-0 koju su igrali prošle sezonu, sada smo krenuli 3-2-1. Obrana je bila odlična, do 40. minute dok je bilo snage imali smo i do 10 golova prednosti i mislim da je to ključ jer obrana je i biti zajedništva, kada ona funkcionira onda ima i lakih golova, a na vratima smo imali i kapetana koji je skinuo gotovo sve što je prošlo kroz obranu. Čestitke igračima, svi su odradili utakmicu na visokom nivou., rekao je u prvom komentaru strateg Preložana.

Da je obrana bila ključ složio se i Prelogov Alen Novosel koji je u pobjedu ugradio 5 pogodaka, jednom manje u strijelce su se upisali Denis Bogović i Luka Sermek, a domaće strijelce predvodio je Mario Belić sa 7 golova. Kod gostiju najefikasniji je bio Leon Lukačec sa 8 pogodaka.


>> VIDEO: Uvjerljiva pobjeda Preloga protiv Ivanića na startu prvenstva!


Drugo kolo u Prelog donosi međimurski derbi!

Prelogova odlična predstava bila je najbolji poziv navijačima za sljedeće kolo koje će ponovno igrati na svom parketu, a u sportskoj dvorani OŠ Prelog u subotu, 21. rujna ugostit će novog prvoligaša i najvećeg županijskog rivala, Čakovec.


RK PRELOG: Vanja Lončarić, Nino Koprivec; Denis Bogović 4, Patrik Bogović 2, Alen Novosel 5, Tom Novak 1, Nino Škvorc, Dejan Novak 1, Dario Požgaj 1, Vanja Lončarić, Mihael Nestić, Leon Strahija, Vjeran Toplek, Luka Sermek 4, Karlo Zadravec 3, Mario Belić 7, Anid Selimi
Trener: Dubravko Hozjak

MRK IVANIĆ: Viktor Goričan, Davor Iveković, Dominik Vidaković 1, Fran Perković, Lovro Malec 7, Krešimir Štefanović 3, Fran Mrkić, Anđelo Lovrić, Ivan Lešković, Fran Lončarić, Luka Bumbak, Karlo Zajec, Doroteo Lukačec 1, Leon Lukačec 8.
Trener: Frano Veraja

 
* * * *
 
Izjave i detaljan izvještaj donosimo u ponedjeljak u Zoni sporta! Uskoro i fotogalerija ...