FOTO Ludbreški hrvači na dva međunarodna turnira uzeli četiri medalje

Utorak, 05.06.2018.
HK Ludbreg - Pula Open 2018
Četiri člana HK Ludbreg u subotu su nastupila na prvom međunarodnom turniru Arena Open u Puli u organizaciji HK Istarski Borac. U dvorani Doma sportova Mate Parlov okupilo se oko 120 hrvačica i hrvača iz pet zemalja.

U kategoriji kadetkinja do 65 kg zlato je očekivano uzela Ludbrežanka Iva Gerić, dok je srebro u kategoriji kadetkinja do 57 kg osvojila Sandra Besek. U kokurenciji mlađih dječaka do 75 kg Patrik Balija osvojio je broncu, dok je kod kadeta, u jednoj od najjačjih  i najmasovnijih kategorija do 65 kg, Leo Petrić s jednom pobjedom i dva poraza osvojio 5. mjesto. (vidi: foto)


Bačani brončani na međunarondom turniru u Rumunjskoj

Član HK Ludbreg Ivan Bačani osvojio je brončanu medalju na međunarodnom turniru u Rumunjskoj. Ludbrežanin je na putu do postolja imao pet protivnika i četiri borbe. Selekcija hrvača iz Varaždinske županije nastupila je uz hrvačke velesile poput Grzije, Ukrajine i Moldavije.

Članove HK Ludbreg oog vikenda čeka nastup na međunarodnom turniru u Zagrebu, dok se Marta Besek priprema za Europsko prvenstvo U-15 u Gospiću, a Iva Gerić za Svjetsko kadetsko prvenstvo u Zagrebu.