Festival nogometa u Prelogu: stiže više od tisuću mladih nogometaša

Srijeda, 16.01.2019.
Festival nogometa u Prelogu: stiže više od tisuću mladih nogometaša
U organizaciji NK Mladost Komet ovog vikenda u Prelogu će biti održan turnir za mlađe kategorije Festival nogometa Prelog 2019.Ukupno 106 ekipa natjecat će se u šest kateogorija U6, U7, U8, U10, U12 i U14 okupit će više od tisuću mladih nogometaša. 
 
  • Dolaze nam ekipe iz gotovo cijelog sjevera Hrvatske. Vjerujem da je razlog to što i naše ekipe idu na puno turnira, prošle godine bile su na njih oko 70, a mislim i da je razlog taj što smo uvijek bili dobri domaćini. - kazao je predsjednik kluba Željko Sokač.
 
U svim kategorijama natjecat će se i mladi nogometaši NK Mladost Komet. Oni su već imali uspješan početak godine, nastupi na nekoliko turnira uz osvojena četiri prva mjesta, dva druga i tri treća.
 
  • Stiže više od 1000 djece i 100 trenera, organizacija vrlo zahtjevno i za klub, trenere, upravu, ali i roditelje koji pomažu, no nadam se da ćemo uspješno završiti i taj turnir. rekao je trener Damir Pigac.

Prvi će turnir otvoriti kategorija U14 u dvorani OŠ Prelog, prijepodne će u dvorani DG sporta igrati kategorija U8, a poslijepodne U8. U nedjelju nastavljaju U12, U10, U6.