Farkaš jasan pred gostovanje u Novom Marofu: To nam je bila opomena

Subota, 20.04.2019.
Farkaš jasan pred gostovanje u Novom Marofu: To nam je bila opomena
Piše: Željka Švenda | Pred nogometašima Mladosti Komet Prelog gostovanje je kod uvijek nezgodnog suparnika, Novog Marofa, u sklopu 22. kola 4. nogometne lige skupina Čakovec-Varaždin.

Mladostaši u Novi Marof idu na krilima prošlotjedne odlične utakmice i remija protiv Poleta iz Svetog Martina na Muri (1:1). Iako idu kod fenjeraša, momčad Gregora Bunca zna koliko neugodni mogu bili na svom terenu ...

Osim toga, poseban naglasak, kada je Mladost u pitanju, ide na samu igru protiv, na papiru, slabijih protivnika, kaže Denis Golubić ...
 
  • Utakmice sa slabijim protivnicima, na papiru slabijima, gubimo, a s favoritima igramo dobro. To nam je i dalje problem, ali nadam se da će se i to popraviti kako prvenstvo odmiče, jer i mladi igrači skupljaju sve više iskustva pa na kraju da sve to puno bolje izgleda i na tablici jer puno bodova smo prosipali –  komentirao je nakon Poleta.

Posljednji takav slučaj bio je prije dva tjedna u gostima kod Dubravke-Zagorac ...
  • Gledao sam tu utakmicu sa strane i da smo tada bar pet posto sebe dali kao što smo protiv Poleta, malo volje, žara ... moglo je biti drugačije, ali, sve je to nogomet. Čeka nas Novi Marof i moramo to puno bolje odraditi, zaključio je Golubić. 

Golman Filip Farkaš pred Novi Marof pak je poslao jasnu poruku:
  • Moramo ići sto posto koncentrirani da nam se ne ponovi utakmica kao kod Dubravke-Zagorac. Možda smo ih malo i podcijenili, malo slabije ušli u utakmicu i izgubili. To nam je bila opomena!

>> Farkaš spašavao gol, Golubić zabio za veliki bod Mladosti protiv Poleta