Dva zlata i tri srebra za ludbreške hrvače na turniru u Petrinji

Ponedjeljak, 27.11.2017.
HK Ludbreg, turnir u Petrinji 2017.
Foto: HK Lubreg | Na 11. memorijalnom turniru u hrvanju Mirko Kosmat održanom u subotu u Petrinji hrvači HL Ludbreg ponovno su postigli zapažene rezultate.
 
U konkurenciji 150 natjecatelja iz 20 klubova iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Mađarske i Srbije, boje ludbreškog kluba u četiri kategorije branilo je osam hrvača, a osvojili su dvije zlatne i tri brončane medalje. U ekipnom poretku Ludbrežani su zauzeli odlično šesto mjesto.
 
Zlatne medalje osvojili su Berislav Varović, u kategoriji starijih dječaka do 85 kg, i David Čurila, u kategoriji kadeta do 63 kg. Bronačni su bili Rene Dulikravić, u konkurenciji početnika do 33 kg, Florijan Varović u kategoriji mlađih dječaka do 33 kg i Filip Matijević u kategoriji kadeta do 69 kg.  Zapažene rezultate postigli su i Draženu Oršušu, koji je u kategoriji kadeta do 76 kg završio na četvrtom mjestu, Neo Jagić Varga koji je u kategoriji mlađih dječaka do 54 kg zauzeo peto mjesto, Elvis Oršuš koji je u kategoriji starijih dječaka do 66 kg bio sedmi.  Ekipu su vodili trener Ignac Horvat i predsjednik Nino Dulikravić.
 
Idućeg vikenda ludbreški hrvači nastupit će na tri turnira i to u Sesvetskom Kraljevcu te Mađarskoj i Poljskoj.