Dinamo Domašinec i Dinamo Zagreb dogovorili suradnju

Utorak, 28.02.2017.
Dinamo Domašinec i Dinamo Zagreb dogovorili suradnju
Nogometni klub Dinamo Domašinec i GNK Dinamo Zagreb u vijećnici Općine u Domašincu potpisali su sporazum o sportskoj suradnji dva kluba, odnosno njihovih nogometnih škola.
 
Sporazum su potpisali direktor NŠ Dinamo Ivo Sušak, predsjednik NŠ Dinamo Domašinec Zvonimir Ovčar i predsjednik NK Josip Đurkin, a ranije i direktor GNK Dinamo Zagreb, Tomislav Svetina.
 
Trenutno škola u Domašincu broji 90 malih nogometaša, okupljenih u pet selekcija, a koje se natječu u Kvalitetnoj ligi mladih i juniora MNS-a. Iako je službeno škola osnovana prošle godine, već dugi niz godina aktivna je zajedno sa ŠN Zelenko. Cilj je da škola u Domašincu bude centar za komunikaciju sa zagrebačkim Dinamom, a isto tako u tijeku su pregovori s pojedinim školama koje će se priključiti suradnji.
 
„Mjesta za suradnju ima na svim razinama, u stručnom programu i dolakom naših trenera na treninge u Domašinec, susretom selekcija... Hoće li to biti ovdje ili u Zagrebu, višestruke su mogućnosti, suradnje i zadovoljstvo mi je da ćemo to i potvrditi“ – rekao je Sušak prilikom potpisivanja sporazuma.