INTERVJU

39. Skokov memorijal uz kvalitetan nogomet, bogate nagrade i dobru zabavu

Ponedjeljak, 08.07.2019.
39. Skokov memorijal uz kvalitetan nogomet, bogate nagrade i dobru zabavu
zeljka@studiom.hr | U tijeku su prijave ekipa za 39. malonogometni memorijal ing. Vladimira Skoka u organizaciji NK Mladost Komet koji u petak počinje u Prelogu u Parku mladosti!

Kako teku prijave, o nagradama i bogatom sportsko-zabavnom programu koji će trajati 21. srpnja u Parku mladosti za Zonu sporta pričao je ispred organizatora, predsjednik preloškog kluba Željko Sokač. 

O prijavama ...
  • Mislim da ćemo biti na razini prošle godine, 10 do 12 ekipa kod seniora, s obzirom na broj ekipa koje su prijavljene na turnirima u našoj okolici, dobar je to broj. Posljednjih nekoliko godina je borba za ekipe, no bit će sigurno kvalitetne ekipe i mislim da ćemo ponovno okupiti vrh nogometa ovog našeg međimurskog djela, rekao je Sokač.

>> Prijavite ekipu na 39. Skokov memorijal u Prelogu


O nagradama ... 
  • Kod seniora smo malo i smanjili nagrade ove godine, no s obzirom na broj ekipa mislim da je to dobra nagrada. Za turnir Med vulicama pak je više prestižna nagrada i povratak toj tradiciji uličnog turnira, a nagrada će biti odojak i sanduk pive za pobjedničku ekipu., kaže Sokač.

Prvi vikend rezerviran je za turnir Med vulicama, dok će natjecanje za titulu pobjednika 39. Skokovog memorijala startati od utorka. U drugom tjednu slijedi i turnir u odbojci na pijesku, a u sklopu memorijala i ljetnih noći u četvrtak, 18. srpnja bit će otvorenje Svjetskog klupskog ribolovnog prvenstva.

Prijave traju do četvrtka 11. srpnja na broj 099/528-4761 ili u Street baru u Prelogu, a iste večeri bit će izvučeni parovi i skupine za turnir Med vulicama. 

U Parku mladosti do 21. srpnja, uz pregršt sportskih aktivnosti, ljeto donosi bogati glazbeni program, a na ljetnu pozornicu stižu Mia Dimšić, Gustafi, Krunoslav-Kićo Slabinac te brojni domaći glazbenici!