[FOTO] NOVI TERENI TK PRELOG Filipić: Možemo kandidirati za turnire HTS-a

Četvrtak, 18.05.2017.
[FOTO] NOVI TERENI TK PRELOG Filipić: Možemo kandidirati za turnire HTS-a
Foto galerija
[FOTO] NOVI TERENI TK PRELOG Filipić: Možemo kandidirati za turnire HTS-a
Tenis klub Prelog bogatiji je za dva teniska terena, a više od sto članova kluba sada ih na korištenje ima ukupno pet. Dva dugoočekivana svečano su danas otvorena, a vrpcu su prerezali i prvi teren isprobali mladi tenisači Tamara Balent i Benjamin Kovačić. Velik broj okupljenih zaljubljenika u bijeli sport pozdravili su predsjednik kluba Zlatko Filipić i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek.

Što novi tereni znače za sam klub? „Kao prvo, možemo se kandidirati za određene turnire koji su pod okriljem Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske i Hrvatskog teniskog saveza, a kao drugo možemo ostvariti svoj plan da omasovimo članostvo. S time smo krenuli i ranije stoga je ovog tjedna naš klub probio brojku od 100 članova i mislim da je to respektabilan broj i nadam se da će s ovim terenima broj članova još više rasti.“ - objasnio je predsjednik kluba.

Radovi su iznosili oko 200 tisuća kuna, no gradonačelnik Kolarek ističe kako su financije zanemarive s obzirom na veliki broj mladih tenisačica i tenisača koji će ih koristiti.

Ono što će u budućnosti biti potrebno jest rasvjeta, iako bi kroz nekoliko mjeseci pod njome trebala biti tri terena, o tome u klubu trenutno ne razmišljaju. Predstojeće vrijeme rezervirano je za odmor i uživanje u igri, zaključio je predsjednik TK Prelog Zlatko Filipić.

VIŠE o svemu poslušajte u petak u emisiji ZONA SPORTA od 10.05 sati!