Zlatko Dalić ostaje izbornik: Radujem se novim izazovima

Četvrtak, 09.08.2018.
Zlatko Dalić, SP Rusija 2018
Foto: screenshot HRT | Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i izbornik hrvatske A reprezentacije Zlatko Dalić sastali su se u Novom Vinodolskom i razgovarali o dosadašnjoj i budućoj suradnji.

Dalić ostaje izbornik reprezenacije, a do 20. kolovoza objavit će popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije - prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske.
 
U istom tjednu bit će održana sjednica Izvršnosg odbora HNS-a na kojoj će jedna od tema biti azključci razgovora između predsjednika Saveza i izbornika reprezentacije te će Izvršni odbor HNS-a koji će donijeti formalne odluke na tu temu.
 
Predsjednik Šuker i izbornik Dalić razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je reprezentacija osvojila srebrnu medalju, kao i svim drugim aspektima dosadašnje suradnje koja je započela prošloga listopada. Dalić i Šuker su otvoreno i konstruktivno razgovarali o svim aktualnostima i složili se oko svih važnih tema.
"Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede", izjavio je predsjednik Saveza Davor Šuker.
 
"Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima", dodao je izbornik Dalić, a prenosi Hrvatski nogometni savez na službenim stranicama.