Vujović i Bičanić pred Barcelonu: Svaki scenarij je moguć

Petak, 27.09.2019.
PPD Zagreb: Vujović, Bičanić
U sklopu 3. kola EHF Lige prvaka rukometaši PPD Zagreba dočekuju prvaka Španjolske, Barcelonu. Utakmica u Dvorani Krešimira Ćosića u Zadru u subotu, 28. rujna igra se s početkom u 20:30 sati. 

Ogled su na konferenciji za medije najavili novi trener PPD Zagreba Veselin Vujović te Damir Bičanić.


Veselin Vujović, glavni trener PPD Zagreba:
 
  • Nadamo se da će biti 'treće kolo treća sreća'. Ne sumnjam da se u Zadru nećemo osjećati kao kod kuće i vjerujem da će gledatelji prepoznati kvalitetu rukometa kako našu tako i od Barcelone. Dat ćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru i borbenu utakmicu bez obzira na ozljede koje nas prate i sputavaju. S obzirom da mi je ovo prva utkamica na klupi Zagreba u ovoj godini, moj motiv kao i motiv igrača je neupitan. Trudit ćemo se da odigramo najbolju moguću utakmicu koju u ovom trenutku možemo, tako da je svaki scenarij moguć - pobjeda, poraz ili nerješen rezultat.

Damir Bičanić, igrač PPD Zagreba:
 
  • Promjenili smo trenera i ako se ne varam osim Zlatka Horvata svi smo mu novi igrači i nije nas prije zajedno trenirao. Odradili smo jako dobra četiri treninga i znamo što točno trener od nas očekuje. Agresivnost u obrani i maksimalnu motivaciju ćemo sigurno pokazati protiv Barcelone, to možemo obećati. Uz jako čvrstu obranu, angažman svih nas će biti na nivou i zaista ćemo se boriti.