VIDEO: Dinamo kroz stanku završio renovaciju terena na Maksimiru

Srijeda, 29.04.2020.
VIDEO: Dinamo kroz stanku završio renovaciju terena na Maksimiru
Igrače Dinama koji su se jučer vratili treninzima pod vodstvom novog trenera Igora Jovičevića, na stadionu Maksimir dočekali su novi i renovirani travnjaci.
 

Klub je stanku iskoristio je stanku za obnovu travnjaka. Iako su neki radovi počeli i ranije, nakon zastoja natjecanja mogli su se ubrzati. Tako se treninzi održavaju na terenu broj četiri, takozvanom kadetskom igralištu, na Hitrec-Kacianu, čija je rekonstrukcija trajala od kraja prošle godine. To je drugi hibridni travnjak na Maksimiru, a igrači su zadovoljni kvalitetom trave. U mjesec dana travnjak je kompletno obnovljen i zasijan, a popravljeno je i navodnjavanje.
 
U rekonstrukciji je i igralište broj tri, juniorski teren, na kojem se ugrađuje novi sustav navodnjavanja. Prethodni je sustav bio star preko 30 godina i više nije bio u funkciji, a nije ga bilo moguće popraviti zbog zastarjelog sustava i nedostatka dijelova za takve terene.
 
Na glavnom terenu stadiona Maksimir također je napravljena sanacija i travnjak je pripremljen za utakmice kad natjecanja počnu.

>> VIDEO: Novouređeni tereni trening kompleksa stadiona Maksimir