Varaždin obustavio prodaju ulaznica za utakmicu protiv Dinama

Utorak, 10.03.2020.
Varaždin obustavio prodaju ulaznica za utakmicu protiv Dinama
Donošenje odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o odgodi svih javnih okupljanja s više od 1000 ljudi utječe i na sportska natjecanja diljem zemlja koja će su u nadolazećim tjednima u velikoj mjeri održavati bez gledatelja.
 
U nogometnim ligama natjecanja se nastavljaju, sa ili bez gledatelja, priopćio je Hrvatski nogometni savez (HNS), a za konačne odluke o odgodama ili organizaciji pojedinih utakmica pred gledateljima klubovi se moraju konzultirati sa županijskim stožerima civilne zaštite.
 
Bez navijača za sad će se igrati ligaški susreti u sljedećih devet dana na stadionu Aldo Drosina u Puli između Istre i Rijeke te Istre i Hajduka.
 
NK Varaždin obavijestio je navijače da privremeno prekida prodaju ulaznica za utakmicu 27. kola protiv Dinama, a koja se igra u nedjelju.
 
  • Ovisno o daljnjem razvoju situacije, odluka o odigravanju utakmice sa ili bez gledatelja te eventualnoj odgodi, biti će donijeta narednih dana uz suglasnost Stožera civilne zaštite Varaždinske županije s kojim je klub u cjelodnevnom kontaktu i Hrvatskog nogometnog saveza, priopćili su iz varaždinskog kluba.
 
NK Rijeka još se nije odlučio o potpunom zatvaranju stadiona, ali su obustavili prodaju ulaznica za utakmicu polufinala Kupa protiv Osijeka koja se 18. travnja igra na Rujevici.
 
A rasplet cijele situacije dočekuju i zagrebački fakini koji sljedećeg tjedna na Maksimir vraćaju europsko proljeće i nadaju se velikoj podršci s tribina. Utakmica juniorske Lige prvaka protiv Benfice na rasporedu je u srijedu, 18. ožujka na glavnom travnjaku stadiona Maksimir.
 
  • U ovom trenutku nije donesena odluka o otkazivanju utakmice, premještaju na drugu lokaciju ili igranju pred praznim tribinama, priopćili su iz Dinama.