Stepančić nakon Srbije: Realan rezultat, u Zadru se nadam boljoj igri i pobjedi

Petak, 12.04.2019.
Luka Stepančić
Foto: arhiva RHS | Hrvatski rukometaši ispustili su bod, ali izbjegli poraz protiv Srbije u Beogradu u utakmici 3. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. Nakon 60 minuta momčadi su podijelile bodove odigravši rezultatom 25:25 (13:13).
 
>>Lino Červar: Pokazali smo mentalnu snagu, sada jedva čekamo Zadar

Červarovi izabranici nisu se pokazali u najboljem svijetlu, no na kraju u završnoj drami protiv borbenog domaćina uspjeli spasiti bod zbog čega i mogu biti zadovoljni.
 
  • Egal na kraju, možda i najrealniji rezultat. Srbija je zaslužila taj bod jer su od prve minute igrali fantastično, borbeno, obrana na čelu s golmanom Milosavljevim stvarno su dobro izgledali. Mi smo u utakmicu ušli malo uspavano pa smo im dosta dozvolili igru s pivotom, ali u drugom smo podigli agresivnost, ponovno smo imali raspoloženog Šegu …Oni su trebali dva boda, tako su i igrali, međutim, s podjelom bodova možemo i mi biti zadovoljni. Imamo još jednu utakmicu za tri dana, nadam se našoj puno boljoj igri i pobjedi., prokomentirao je desni vanjski u redovima naše vrste, Luka Stepančić.