SEHA: Nexe preko Golužinog Tatrana na korak do Final Four turnira

Ponedjeljak, 04.02.2019.
SEHA. NEXE - TATRAN/flash int.
Video
RK NEXE - TATRAN
Foto: SEHA Gazprom League | Rukometaši Našičkog Nexea pred svojim su navijačima pobijedili slovački Tatran Prešov 27-22 u utakmici 15. kola SEHA lige i ostvarili važnu pobjedu u borbi za plasman na Final Four turnir.
 
Do pobjede su ih predvodili Mario Tomić sa sedam, Marko Buvinić sa četiri gola, dok su Halil JaganjacAnte Gadža i Marin Šipić zabili po tri gola, a Moreno Car sakupio 11 obrana.
 
  • Prvi dio sezone odradili smo jako dobro i htjeli smo tako nastaviti. Krenuli smo u Bukureštu gdje smo osvojili važna tri boda i znali smo da nam je večerašnja utakmica finale, odnosno karta za F4, i maksimalno smo se koncentrirali na Tatran. Čestitam cijeloj ekipi i publici koja je bila uz nas, nadam se da smo im se odlužili na najbolji mogući način, rekao je Tomić nakon utakmice.
 
 Našičanima je ovo bila 12. pobjeda u regionalnoj ligi ove sezone, dok je s druge strane slovački prvak kojeg vodi Slavko Goluža upisao šesti poraz. Na ljestvici vode Nexe, PPD Zagreb i Vardar s po 36 bodova, četvrti Meškov i peti Tatran imaju po 24 boda. Na začelju je Izviđač sa četiri boda.