PITALI SMO VAS: Jeste li zadovoljni nastupom Hrvatske na Svjetskom rukometnom prvenstvu

Ponedjeljak, 28.01.2019.
PITALI SMO VAS: Jeste li zadovoljni nastupom Hrvatske na Svjetskom rukometnom prvenstvu
Foto galerija
Anteka: InstaStory/FacebookStory
Hrvatska muška rukometna reprezentacija nastup na 26. Svjetskom prvenstvu održanom u Njemačkoj i Danskoj završila je na šestom mjestu.

Kad su se već polagano dojmovi slegli, na našim društvenim mrežama (Facebook, Instagram) proveli smo 24-satnu stories anketu na pitanje: Jeste li zadovoljni nastupom Hrvatske na #handball19?


#rezultati


Na naslovnoj fotografiji ove vijesti možete vidjeti rezultate -  s lijeve strane rezultati koje smo prikupili vašim glasovanjem na naš InstaStory, dok su desno FacebookStory rezultati. Ako ste propustili dati svoj glas u anketama, možete ostaviti komentar na FB postu (kliknite na link). 
 

#rezime
 
Prvenstvo je otvoreno idilično, uz pet pobjeda u grupnom dijelu, među kojima je 'pao' i europski prvak Španjolska. Na otvaranju glavne runde uslijedio je posrtaj protiv Brazila, a potom su bodovi nesretno izgubljeni protiv domaćina, Njemačke. Nakon toga, Hrvatska je pobijedila branitelja naslova, Francusku, koja je u konačnici skinuta s najvišeg trona i osvojila je brončanu medalju, a čime je osiguran i osnovni cilj – kvalifikacije za OI u Tokiju 2020.
 
Ključna za konačni plasman bila je posljednja utakmica protiv Švedske koju je naša vrsta izgubila te prvenstvo okončala kao šesta reprezentacija na svijetu.