Mamić na okupljanju reprezentacije: Ne smijemo se uplašiti, moramo pozati da smo bolji

Ponedjeljak, 08.04.2019.
Mamić na okupljanju reprezentacije: Ne smijemo se uplašiti, moramo pozati da smo bolji
Hrvatska muška seniorska reprezentacija okupila se uoči kvalifikacijskih susreta za Europsko prvenstvo 2020. sa Srbijom.

Reprezentacija je krenula put Osijeka gdje će trenirati do 10.ožujka, a nakon toga putuje za Beograd gdje ih čeka prva kvalifikacijska utakmica sa Srbijom. Susret je na rasporedu 11. travnja s početkom u 18:00 sati u dvorani Aleksandra Nikolića, popularnom Pioniru.

U reprezentaciju se vratio Marko Mamić, koji je zbog ozljede propustio Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj
  • Drago mi je da sam se vratio. Motiv je prisutan. Nisam još na 100 posto, ali sam u formi da mogu pomoći reprezentaciji i da mogu donijeti dodatnu snagu ekipi. Moramo odigrati pametno, kvalitetnija smo ekipa. Ne smijemo se uplašiti njihovog domaćeg terena, moramo odigrati kako znamo i pokazati da smo bolji. Spreman sam igrati 60 minuta za Hrvatsku, - rekao je lijevi bek nacionalne vrste pa dodao: Ne trebamo se previše opterećivati. Pozivam sve navijače na fair-play navijanje.


Nakon susreta u Beogradu, reprezentacija putuje za Zadar gdje ih čeka drugi kvalifikacijski susret sa Srbijom. Utakmica će se 14. travnja s početkom u 20:30 sati igrati u dvorani Krešimira Ćosića.