Izjave nakon poraza od Njemačke, Horvat: Ne znam što reći, pretužan sam

Utorak, 22.01.2019.
Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: HRS | Hrvatska nije uspjela pobijediti Njemačku na svom putu za polufinale Svjetskog prvenstva, a ugrozila je i plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine koje će loviti u srijedu protiv Svjetskih prvaka, Francuza.

Posebno nezadovoljstvo nakon utakmice izbornik Lino Červar usmjerio je prema danskom sudačkom paru, a neutješni nakon poraza bili su i naši reprezentativci.
 
Domagoj Duvnjak bio je izuzetno razočaran ishodom…
 
“Bit će jako teško, ali smo pokazali da se možemo vratiti i nakon utakmice s Brazilom. Šteta, da smo to dobili sad bi bili već sigurno treći. Mislim da smo opet pokazali karakter, ovako se vratiti pred ovakvom publikom i ovakvim protivnikom. Ovo je put kako Hrvatska treba igrati i kako se treba boriti,” poručio je kapetan nakon poraza.
 
“Jako sam tužan jer smo igrali jako dobro, odlično, borbeno, naravno i Njemačka je tako igrala i bio je težak meč. Ne znam što reći sad jer sam pretužan,” zaključio je utučeni dokapetan nacionalne vrste Zlatko Horvat.


Vrlo nezadovoljan bio je i bivši reprezentativac, danas tehnički direktor reprezentacije Igor Vori:
 
Ponosim se ovim dečkima koji su ostavili srce na teren i koji su se borili lavovski za svaku loptu. nakon poraza od Brazila, kojeg nismo ni u snu očekivali. Ovo na kraju nije bila reklama za rukomet, za sport. Nije bitno kome se tako sudi, bitan je sport. Ako se igra da svaki put da domaćin igra u finalu to nije sport. Ovo je za mene sramota za rukomet. Nijemci su mi se došli ispričavati…”

__________

Cijeli izvještaj iz Kolna donosimo u Zoni sporta u 7:15 sati!