Červar u Hrvatsku poslao Jaganjca, a na nastavak SP-a pozvao Bećirija

Petak, 18.01.2019.
Lino Červar
Foto: HRS | Hrvatski izbornik Lino Červar odlučio je Halila Jaganjca vratiti kući, dok je na nastavak Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj pozvao Kristijana Bećirija.

Na mladog Riječanina Červar nije računao ni u prvoj fazi natjecanja, no ostao je s reprezentacijom u statusu rezerve.  On se tako se vraća klupskim obvezama i pridružuju Nexeu na pripremama za novu sezonu.

Bećiri je već u četvrtak stigao u Koln gdje se pridružio suigračima na prvom trningu uoči početka druge runde natjecanja. Podsjetimo da je Hrvatska iz Munchena prenijela maksimalna četiri boda, Njemačka i Francuska imaju po tri, Španjolska dva, a Island i Brazil su bez bodova. Prvi protivnik bit će im Brazil, potom slijedi domaćin, Njemačka, a u srijedu igraju protiv Francuske.

Natjecanje u skupini večeras otvaraju Francuska-Španjolska i Njemačka-Island. Igrat će i druga skupina u Herningu gdje se sastaju Tunis-Švedska, Danska-Madarska. Utakmice se igraju u 18 i 20.30 sati.

Dodajmo tome i da večeras u Prezident kupu za plasman od od 17. do 20. mjesta igraju Srbija – Bahrain i Austrija - Argentina.