Atiemwen predstavljen na Maksimiru: Mislim da svaki igrač želi igrati za Dinamo

Utorak, 29.01.2019.
GNK Dinamo_Atiemwen
Foto: screenshot FB live | Iyayi Believe Atiemwen novi je igrač zagrebačkog Dinama. Stigao je iz redova Gorice koje je na jesen bila hit prvoligaškog prvenstva, a skautima hrvatskog prvaka zapeo je za oko i sezonu ranije. I tada je u 2. HNL bio bitan kotačić u ekipši, a to je potvrdio i u nastupima ove sezone, kazao je na predstavljanju novog igrača sportski direktor kluba Marijan Vlak.
 
Za 23-godišnjeg Nigerijskog krilnog igrača Dinamo je Gorici isplatio 2 milijuna eura. Iako su planirali njegovu daljnju posudbu u Al Ain na kojoj bi i zaradili 650 tisuća eura do kraja sezone i pravo otkupa na ljeto za 4,5 milijuna eura. Atiemwen će u Dinamo nositi dres s brojem 20, igrat će na poziciji lijevog krila na kojoj je jesenas najčešće igrao Mislav Oršić.
 
  • Zahvalio bih klubu HNK Gorica na dobroj polusezoni. Isto tako hvala Dinamu, vodećem klubu u Hrvatskoj. Dat ću sve od sebe, vjerujem da ću se dobro slagati s igračima i trenerima. Želim igrati i dokazati se. Mislim da svaki igrač želi igrati za Dinamo i sretan sam što sam ovdje., poručio je novi član zagrebačkog kluba.