Studio M - to smo mi!

Terensko vozilo
Foto galerija
Ekipa
Dana 1. srpnja 1994. godine u eteru se po prvi puta začulo "EM EM EM - STUDIOOO EM!"
 
Od tog smo dana polako osvajali - ni zemlju, ni slavu, ni novac - već Vaša srca. Trudili smo se nježno, s puno ljubavi stići do Vas, naših slušatelja. Danas, nakon 21 godine, mi smo sretni i zadovoljni. Vi ste nama otvorili svoja srca i duše, a mi Vama pružili mnogo radosti i veselja. Nikad nismo, a ni danas ne pričamo koliko smo jaki, veliki, najslušaniji, jer postoji jedan kriterij koji ne može izmjeriti niti jedno istraživanje, niti izbrisati snagu "velikih".
 
Mi smo Vam najdraži - iz kojeg razloga i nije važno, važno je da je to tako. Naše zvučne vibracije dodiruju Prelog, Čakovec, Varaždin, Ludbreg, Koprivnicu, Novi Marof, susjedne nam Sloveniju i Mađarsku, a putem live streaminga slušajte nas i dalje u cijelom svijetu!

Dođite na 98.8 MHz i tu ostanite!

Naš radio čini:
 
Režija 1
Režija 1 je glavna režija iz koje se emitira program. Opremljena je vrlo kvalitetnim i pouzdanim softwarom koji omogućuje vrlo brzo pronalaženje pjesama, emitiranje vijesti i reklamnih poruka, te pohranjivanje podataka o emitiranju. 

Produkcija 1
Produkcija 1 je mala režija za snimanje i montažu vijesti i priloga. Opremljena je modernom digitalnom tehnologijom.
 
Produkcija 2
Produkcija 2 opremljena je najmodernijom digitalnom tehnologijom. Namijenjena je snimanju radijskih jinglova, reklamnih audio i video spotova, snimanju tamburaških pjesmama i tradicionalnih međimurskih pjesama s puhačkim instrumentima te snimanju bendova. Za snimanje koristimo svjetski poznate mikrofone Brauner, AKG, Audio-Technica, Rode i Beyerdynamic.

Posljednja novost koju smo uveli u produkciju je i video motaža. Video materijal snima se sa Sony kamerama u punoj HD kvaliteti kao i izrada foto snimaka s Nikonovim fotoaparatom.

Fonoteka 
Naša fonoteka sadrži više od 200 000 glazbenih brojeva. U fonoteci imamo sve, od najnovijih glazbenih brojeva pa do onih vrlo starih i to domaćih i stranih. Raspolažemo s najvećim brojem međimurskih pjesama koje su snimane za festival Kre Mure i Drove.
 
Terensko vozilo
Službeno vozilo opremljeno za rad s terena - linkom i ostalim uređajima te razglasom za ozvučavanje. Izuzetno smo mobilni - što znači da se u svakom trenutku možemo javiti s bilo koje lokacije i prenijeti uživo bilo koji događaj ili manifestaciju.
 
I još puno toga, a povrh svega najbolja ekipa :)