VODIMO TE NA KONCERT: Fijaker 10 godina gradovima luta

Nedjelja, 11.11.2018.
Photo: TS Fijaker
Ljubitelji dobre tamburaške glazbe posebice one sa iskorakom prema starogradskom i narodnom izričaju na ovim prostorima kroz protekla desetljeća imat će prilike uživati u ponedjeljak 12. studenog u 20 sati kada se u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održava prvi samostalni koncert osječkog tamburaškog sastava Fijaker i njihovih gostiju.

Koncert nosi naziv „Fijaker 10 godina gradovima luta“.

Vrsni osječki tamburaši Fijaker objavili su do sada tri albuma samostalna albuma sa nizom hitova među kojima su najpoznatiji „Kuća mala kuća sirotana“, „Kao vjetri sjeverni“, “Od života sve mi uzmite“, „Najljepši miraz“, „Par koraka od meraka“, „Kuma“ i druge, a posebno su se proslavili objavom najljepših lovačkih pjesama sa ovih prostora.

Kroz desetak godina rada ova vrsna šestorka imali je više stotina nastupa u zemlji inozemstvu uključujući i domaće festivale. Osebujnim načinom odijevanja, kvalitetom svirke i pjesme plijene pozornost publike koja ih rado sluša i sve njihove nastupe podari dobrom posjetom, te nagradi veselim pljeskom. Tako će sigurno biti u ponedjeljak 12. studenog u Zagrebu.
 
Njihovi gosti ovom prigodom bit će kralj dijaspore Mate Bulić, prva dama bosanskog sevdaha Hanka Paldum i nenadmašni zabavljač Jole pa su i oni zalog da se dobro zabavite i provedete ugodnu večer.

                                      VODIMO TE NA KONCERT!

Želite li i vi na konert Fijaker 10 godina gradovima luta sve što trebate napraviti da biste rezervirali svoju ulaznicu javite se na e-mail: radio@studiom.hr. Rok je ponedjeljak, 12. studeni u 12:00 sati!