VIDEO: Ivan Zak lansirao novi singl - Sama

Ponedjeljak, 05.11.2018.
Ivan Zak - Sama
Video
Ivan Zak - Sama
Sama, ako ostaneš sama, nemoj da saznaju oni što bi slavili tvoju samoću, tugu i kada te boli, ti za ljubav ne moli, ja te izdati neću, stihovi su Ivana Zaka glazbenika koji je kroz pjesmu “Sama” napravio veliki produkcijski i autorski iskorak kao skladatelj, ali i tekstopisac.

Zakov novi zvuk je moderan, autoritativan i čvrst, a pjesma "Sama" potvrda je njegove umjetničke zrelosti.
 
  • Iza mene je godina tijekom koje sam se usavršavao kao producent, eksperimentirao s ritmovima, izričajem i zvukom, što se i moglo primijetiti kroz nekoliko pjesama koje sam izbacio u posljednjih šest mjeseci. Intenzivni radni ritam natjerao me na odmor - u jednom trenutku morao sam napraviti odmak od svakodnevice da ne upadnem u rutinu, jer toga se kao umjetnik najviše užasavam. I tada sam napisao ovu pjesmu. Jednostavno sam je čuo i pretočio u riječi i ritam. Od samog početka imao sam viziju kako treba izgledati aranžman i kakav spot želim. Ne bih volio zvučati umišljeno, no sviđa mi se rezultat. Volim pjevati ovu pjesmu., rekao je Zak.

Za novi singl snimljen je i spot koji možete pogledati NA LINKU, a od danas singl "Sama" možete čuti i na frekvenciji Studija M!