VIDEO: David Temelkov sa skopskih ulica: Svijet se promijenio

Ponedjeljak, 18.02.2019.
David Temelkov: Svijet se promijenio
Video
David Temelkov
Aktualni hit Davida Temelkova kojim se obožavateljima i publici predstavio u novom, energičnijem, izdanju, dobio je i svoj video spot.

'Svijet se promijenio' pjesma Miroslava Rusa, kojom je makedonski pjevač ušao na funky scenu nosi posebnu poruku, ispričanu kroz zanimljivu priču, zabilježenu kamerama na ulicama makedonske prijestolnice, Skoplja.

'Svijet se promijenio il' ga nisam znao... U zadnjih par godina moj svijet se dosta promijenio. Nova sredina, ljudi, suradnici i prijatelji, u kratkom vremenu, puno toga novoga. Sve to ima svoje čari i nedostatke, ali svaka je promjena dobra, ukoliko su rezultati tih promjena korisni!

Posljedice moga djelovanja, govore same po sebi, pa je tako i ovaj spot, posljedica spoja dvaju svjetova kojima pripadam. Prekrasna pjesma, otpjevana na ulicama lijepog Skoplja, dovoljan je razlog da pogledate o čemu se radi, i o čemu ona zapravo govori. Možda ne možemo promijeniti svijet, ali možemo promijeniti način gledanja prema svijetu, i dovoljno ćemo time napraviti.', istaknuo je ovom prigodom David. 

Autorski pečat Miroslava Rusa, koji potpisuje glazbu i tekst, a zajedno sa Zvonimirom Domazetom i Mihaelom Blumom aranžman, prepoznatljiv je i na ovoj pjesmi. Ona je kaže Rus, po mnogima impresivnim Davidovim vokalnim mogućnostima, dala sasvim novu dimenziju.

Video spot za pjesmu pogledajte u linku, a pjesmu možete čuti i u programu Studija M.