VIDEO: Bojim se - nova je perjanica iz kreativne radionice klape Rišpet

Četvrtak, 08.11.2018.
Klapa Rišpet - Bojim se
Video
Klapa Rišpet
Glazbenici koji zasigurno ispisuju povijest kada je u pitanju klapska pjesma, svakako je klapa Rišpet. Uvijek originalna splitska ekipa još jednom zabljesnula je u punom sjaju predstavljajući svoj novi glazbeni adut.

"Bojim se" nova je perjanica iz kreativne radionice klape Rišpet. Kao i svaki puta do sada, Pero Kozomara zaslužan je glazbu na tekst Željka Krznarića. Sve je u aranžman upakirao je Leo Škaro.
 
  • Nisam siguran jesam li previše subjektivan oko ove pjesme, zaista je jako volim. Govori o neizmjernoj ljubavi muškarca i žene - tematika ovako može zvučati i pomalo banalno, no pjesma joj pristupa na jedan autentičan te iskren način., poručio je ovom prigodom skladatelj i osnivač klape Pero Kozomara.

Nakon dueta s Doris Dragović, ekipa iz Rišpeta, nastavlja glazbeni niz s predivnom baladom.
 
  • Mislim da je najvažnije da je sami poslušate, a moj dojam je, iskreno, da je ovo ponajbolja pjesma klape Rišpet do sada. Jako je emotivna i iskrena, pisana iz duše, istaknuo je Kozomara.

Osim što će vas osvojiti glazbom i tekstom, video spot za novu pjesmu 'Bojim se', očarava i predivnim morskim kadrovima. Novi singl od danas slušati možete na frekvenciji radija STUDIO M, a kako sve skupa izgleda i zvuči, najbolje da se uvjerite sami: