VIDEO Goran Karan u novoj ljetnoj pjesmi zapjevao splitskoj Merlinki

Četvrtak, 10.08.2017.
Goran Karan: Glas sa juga
Video
Goran Karan
U spotu za pjesmu Glas sa juga Goran Karan je ugostio Martinu Mijić, Splićanku poznatu po svojoj zaljubljenosti u modu sredine XX. stoljeća. Simpatična plavuša u svojim ormarima krije više od 450 haljina, a snimanje koje je potrajalo nekoliko dana, na lokacijama Splita i Šibenika proteklo je u vrlo ugodnoj atmosferi.
 
Snimanje video spota za pjesmu ''Glas sa juga'' je bila čista zabava. Budući da je redatelj spota Željko Petreš, s kojim surađujem od 1998. godine i pjesme ''Kazna mi je što te ljubim'' pa sve do ''Štorije'' iz mjuzikla Naša bila štorija, rad na spotu je bio opušten, a atmosfera prijateljska. Ono što je novo je sjajna Martina Mijić koja je tumači glavnog ženskog lika. Martinin sjajni styling je pjesmi donio vedrinu i razigranost u toj mjeri da sam čak i ja zaplesao – ispričao je Goran, te dodao: „Zahvaljujem se cijelom društvu - Martini i Dariji, Željku i njegovo teamu, a posebno Mirelli Meić u ulozi koproducentice spota. Premijeru spota čekamo s velikim guštom“ – zaključio je.
 
Glazbu i tekst potpisuje sam Goran Karan, a aranžman Nikša Bratoš.
 
Za Gorana je ova godina bila izuzetno zahtjevna jer je nakon višegodišnjeg rada koncertna promocija mjuzikla Naša bila štorija zaživjela na splitskim Gripama i u zagrebačkoj Ciboni, a po izlasku istoimeni album nije silazio s top liste najprodavanijih.


Sport za pjesmu Glas s juga pogledajte u nastavku: