[ZONA SPORTA] ŽRK Zrinski i MRK Čakovec- lijepa strana međimurskog rukometa

Petak, 15.04.2016.
Studio M_jesen
Zona sporta petkom ovog petka donosi intervjue ŽRK Zrinski Čakovec, Željkom Golikom, MRK Čakovec Sašom Kučekom.
 
Rukometaši Čakovca u 2. HRL Sjever trenutno se nalaze na trećem mjestu no, prema raznim kalkulacijama, četiri kola prije kraja sezone, ekipa bi mogla završiti i na visokom drugom mjestu čime još uvijek postoji mogućno za plasmanom u viši rang natjecanja. Više o završnici prvenstva, ciljevima i ekipama koje djeluju u klubu reći će nam trener prve momčadi, Saša Kuček.
 
Drugom riječima, bude li dovoljno sreće i uspjeha, Međimurje bi sljedeće sezone moglo ponovno dobiti prvoligaša.
 
Elitno društvo na nacionalnoj razini nije novost za rukometašice Zrinskog koje su ove sezone, na iznenađenje svih, i prije samog kraja, ostvarile veliki uspjeh. Cilj bio osigurati stabilnog prvoligaša, kako je na početku sezone istaknuo trener Željko Golik, a Čakovčanke su napravile i puno više. Uz klupske obaveze, neke od igračica  vrlo su uspješne i u redovima nacionalne reprezentacije. Trener je i više nego zadovoljan, a o ciljevima do kraja te prdstojećim utakmicama donosimo u emisiji u petak od 10:00 sati.

Naravno, rezervirali smo minute i za preostala sportska događanja ovog vikenda na međimurskim terenima i parketima, a prije svega čeka nas šetnja svijetom sporta.