[ON AIR] Ususret Festivalu kazališnih amatera Međimurja - Prelog 2016.

Ponedjeljak, 04.04.2016.
KAM 2015
Festival kazališnih amatera Međimurja Prelog 2016. bit će održan ovog vikenda, od 8. do 10. travnja u Domu kluture.

Na 13. po redu KAM-u u Prelogu bit će izveden rekordan broj predstava, njih 24. Većina će biti izvedena u Domu kluture Grada Preloga, dok će jedna, prvog dana festivala, u režiji CEZAM-a i dramskog studija DADA pod nazivom „ZOO!“ biti izvedena u vatrogasnom domu. Kako doznajemo od predsjednice Odbora kazališnih amatera Međimurja Mirjane Hržić, za ovu je predstavu potrebna interakcija publike i glumaca, što je novost na ovogodišnjem festivalu.

U našem programu predsjednica Odbora predstavila je sam festival kao i raspored predstava. Isti možete u pdf. formatu, zajedno s kratkim opisom predstava, preuzeti s desne strane.  

Puno smijeha i zabave, za sve generacije, od najmlađih do najstariji, ponudit će i ovogodišnji KAM, a ulaz na sve predstave je slobodan

U nastavku tjedna na našoj frekvenciji, svakodnevno od 20:00 sati, predstavit ćemo jednu udrugu ili skupinu koja će nastupiti na KAM-u pa nam tako prva na red dolazi Udruga Turen iz Podturna. Njima će ovo biti premijerni nastup na KAM-u, a o njihovoj predstavi na 98.8 FM govorit će predsjednica udruge, Gordana Hranilović. Prvog dana KAM-a javit ćemo se uživo iz Doma kulture.