ZONA SPORTA: Dušan Sraka novi je trener Mladosti Komet

Četvrtak, 31.03.2016.
NK Mladost Komet Prelog
Nogometaši Mladosti Komet iz Preloga nakon odlične jeseni proljetni dio prvenstva u Međužupanijskoj ligi Čakovec-Varaždin otvorili su po dva remija i poraza čime su u četiri kola skupili samo dva boda.
 
Nezadovoljni rezultatima, kako trener Tomica Šestan tako i uprava kluba, pronašli su rješenje na obostrano zadovoljstvo pa je tako klupu preloškog kluba od ovog tjedna preuzeo Dušan Sraka.
 
Za emisiju Zona sporta potražili smo predsjednika kluba Josipa Zvonareka koji nam je prokometnirao smjenu trenera.
 
„Pa, gdje je problem. Ima više stvari kaj su utjecali na rezultate. Svatko je na svoj način malo podbacio, i igrači i uprava i trener i svi zajedno. Kad se sabere i malo splet nesretnih okolnosti koje nam nisu išle na ruku… Da, rezultati nisu onakvi kakvi bi trebali biti a, nažalost, kad su rezultati lošiji, najlakše je zamijeniti trenera. Došlo je do jednog zamora, možda i zasićenja između igrača i trenera. On je predložio ostavku, a mi smo prihvatili, možemo reći na obostrano zadovoljstvo i da se sporazumno rastanemo“, objasnio nam je Zvonarek.
 
Dok je Šestan zaslužan za odličnu prošlu polusezonu u kojoj je osvojeno drugo mjesto u jesenskom dijelu prvenstva, novi trener iz Otoka, poznati Duško, s Mladosti je osvajao naslove prvaka stoga je vrlo dobro upoznat s načinom funkcioniranja kluba i ekipom. 

VIŠE o promjeni na klupi Mladosti, kao i ciljevima u nastavku prvenstva, počevši od subotnjeg derbija, donosimo u petak u emisiji Zona sporta od 10 sati u razgovoru s predsjednikom kluba NK Mladost Komet Prelog, Josipom Zvonarekom.
 
Mladost je trenutno na četvrtom mjestu s 34 boda, ima četiri više od petog Međimurca i šest manje od Rudara na trećem mjestu, a upravo će momčad iz Murskog Središća ugostiti u nedjelju na svom travnjaku u derbiju 20. kola.