DOŽIVI NAJBOLJU JESEN Uključi 98.8 MHz, a za sve ostalo - brinemo mi

Ponedjeljak, 12.09.2016.
Studio M_jesen
Drugi tjedan u mjesecu rujnu donio nam je povratak jesenske sheme emitiranja na frekvenciji Studija M.

Dolaskom jeseni, dani postaju kraći, noći duže, a s njima smo se i mi oprostili od lagodnog ljetnog programa. Vanjska temperatura polako pada, no ona na našoj frekvenciji pruža vam toplinu uz pregršt veselja i zabave 24 sata dnevno – za sve generacije!

Emisije Ropotarnica, Radio Ciciban, Radio osinjak, O, mladosti moja vraćaju se uz nezaobilazne i bogate informativne (Vijesti 5 do i Informativni mozaik), sportske (Zona sporta i sportske vijesti), glazbene (emisije top lista - Top 20 i Top Twenty i Top lista domaće zabavne glazbe) i kulturne minute (Kulturni mozaik).  

*DVOSJED* - U najpopularnijoj glazbenoj emisiji, u kojoj Vi birate, a mi sviramo, teško uhvatiti slobodne telefonske linije zato nam svoju glazbenu želju, od 14:00 do 16:00 sati, svakog radnog dana, možete napisati na Facebooku (post za Dvosjed).

*ROPOTARNICA* - ponedjeljkom od 20:00, sat vremena posvećujemo našoj dragoj reči „kaj“. Čekamo Vas s pregrštom starih, kajkavskih riječi, a znamo da ste se i vi pripremili za novu sezonu! Kaj su rekli naši stari? Kaj su delali? Razgovarajte s nama na starom kajkavskom, javite nam se putem naših telefona ili Facebook stranice u vrijeme emisije. Čuvajmo zajedno našu lijepu kajkavštinu!

*RADIO OSINJAK* - Već više od deset godina srijeda od 11:00 do 12:00 sati poznati je termin populranog „osinjaka“ – emisije koja zanima sve generacije naših slušatelja. O aktualnim temama raspravljat ćemo s raznim gostima, a tijekom emisije, telefonske linije otvorene su za vaše pozive. Budite aktivni, pitajte što vas zanima, recite sve što vas tišti, a ne zaboravite ponekad i na riječi pohvale. I, ne dvojite, birajte naše brojeve ili nam ostavite pitanje na Facebooku. Zapamtite, odgovor je zagarantiran, a stiže najkasnije već sljedeće srijede!

*RADIO CICIBAN* – emisija za naše najmlađe slušatelje, ali i za sve mame, tate, djede, bake i sve nas koji s godinama ne gubimo dječji duh. :)  Četiri dana u tjednu: u ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak, od 19:00 sati smjestite se uz vaše radio prijemnike i poslušajte najbolje priče i pjesmice. I u novoj sezoni donosimo doživljaje veselih mališana iz njihovih vrtića i škola te raznih sportskih i kulturnih događanja.  

*O, MLADOSTI MOJA!* - Novu sezonu otvaramo u subotu. Do sad su nam o svojoj mladosti pričali teta Liza (Elizabeta Toplek), Stjepan Kranjak, Đuro Kovač, Aleksandar Kudec, Antun Gosarić, Gust Draksar (Augustin Petrović), Viktor Pigac, Marija Jambrošić, Marija Kanižaj, Vilko Šercer… Čekaju nas nove dogodvštine, zavirit ćemo u brojne mladsti, a priče o njima ispričat će vam sami akteri. Tko nas je do sad ugostio – provjerite na linku, a želite li vi ispričati priču o sebi ili želite prijaviti nekog smog javite nam se na naš broj telefona ili putem e-maila: radio@studiom.hr!
 
Ne propustite ove jeseni naš bogati PROGRAM i puno, puno dobre i najbolje glazbe po našem, ali i vašem izboru!

Družite se s nama i na društvenim mrežama Facebook i Instagram (#studiom, #tvornicadobreglazbe) recite nam kako provodite dane, šaljite nam fotografije ili video uratke, a pratite i naš YouTube kanal.

I, ono vrlo važno, nalazite li se ili nađete li se van zemaljskog dometa naše frekvencije – livestream Studija M za vas je dostupan svugdje u svijetu. Ok, morat ćete osigurati internetsku vezu, a za sve ostalo, brinemo se mi! :)

U 22 godine našeg rada otvorili ste nam vaše duše i srca, a mi smo vama pružili mnogo radosti i veselja. Zato, i ove jeseni dođite na 98.8 MHz i tu ostanite!