ZONA SPORTA: Mladost Komet pobjedom na startu prvenstva ublažila ispadanje iz kupa

Petak, 26.08.2016.
NK Mladost Komet_ intervju Studio M
Nogometaši Mladosti Komet iz Preloga proteklog vikenda pobjedom su protiv Slobode iz Slakovca otvorili sezonu u Međužupanijskoj ligi Čakovec-Varaždin. Prva tri boda ublažila su iznenađujuće ispadanje u drugom kolu županijskog Kupa protiv Borca iz Turčišća.

Nismo očekivali da ćemo ispasti u drugom kolu, nismo trebali, ali desilo se. Možda imamo i objektivnih razloga, ali nema opravdanja za ovaj kiks. Ipak, popravili smo to pobjedom u prvom ligaškom kolu protiv dobrog protivnika tako da smo malo ublažili rane.“ - rekao nam je trener  Dušan Sraka.
 
Atmosfera u momčadi je dobra, potvrdio je kapetan Nikola Bukal. „Čeka nas teška sezona, vjerojatno i teža no što je bila prošla, no atmosfera u ekipi je zaista dobra. Mmoram pohvaliti igrače stvarno smo jako dobro odradili pripreme, godinu dana smo zreliji i pametniji pa  se nadam da ni rezulatati neće izostati.“ – rekao je kapetan uz smijeh.

Sve o preloškoj momčadi na startu sezone saznajte u emisiji Zona sporta od 10:05 sati. Donosimo intervjue s kapetanom i trenerom, a uz nogometna natjecanja koja nas čekaju tokom vikenda, danas će biti održano posljednje kolo Ljetne kros lige Prelog u organizaciji Kotoripskih begača. Kako je proteklo, tko su pobjednici i što dalje, doznali smo do predjsednika kotoripskog kluba Damira Matoteka