ZONA SPORTA: Varaždin najavio veliki povratak, a Međimurje u velikom problemu

Četvrtak, 21.07.2016.
Studio M_jesen
Ekipa Zone sporta ovog petka donosi intervju s trenerom NK Međimurje Mariom Kovačevićem. Momčad koja je treću godinu za redom osvojila 3. HNL i četvrtu će nastaviti u istoj, no još jedno utvrđivanje gradiva velik broj igrača ipak nije prihvatio pa su odlučili napustiti klub. 

"Svake godine odlazi velik broj igrača, ali ove godine posebno. Ovo su šeste pripreme koje vodim i svake godine otišlo bi do šest igrača, a sad je njih osam napustilo klub. Igračima koji su ostali (njih sedam ili osam) moramo dovesti još četiri igrača da bi spremni dočekali prvenstvo.” – doznajemo od stratega Međimurja, a uhvatili smo ga nakon malonogometnog susreta u Parku mladosti.

Naime, uz treninge s prvotimcima koji su počeli u ponedjeljak, Kovačević s ekipom NK Labud na memorijalu ing. Vladimira Skoka brani naslov prvaka u veteranskoj konkurenciji.

No, dok Međimurje muku muči s deficitom igrača pojavio se još jedan problem - Varaždin je najavio povratak na veliku scenu, upravo kroz 3. HNL, pa je naš predstavnik, koji će po četvrti put krenuti u ostvarenje cilja, dobio zapravo pravog favorita lige.

>> MEĐIMURJE U PROBLEMU Kovačević: Okupit ćemo ekipu i ne priznamo nikome da je bolji dok to ne dokaže

Što se događa u NK Međimurje, kakvi su planovi za popunjavanje rostera prve momčadi te što o velikom povratku Varaždina kaže Kovačević, doznajte sutra u 10:05 sati.