ZONA SPORTA: Jambrović o počecima nogometnih natjecanja i sastavljanju liga

Četvrtak, 30.06.2016.
Studio M_jesen
Ljetni mjeseci u Međimurskom nogometnom savezu (MNS) donose prijelazne rokove i sastavljanje liga. Još nije poznato koje momčadi ispadaju iz pojedinih, no sve će se znati nakon 14. sjednice Izvršnog odbora MNS koja je zakazana za četvrtak, 7. srpnja, u prostorijama NK Sloga Čakovec.

"Razni su upiti tko ispada, a tko ne, a sve ćemo znati nakon Sjednice. Od Međužupanijske lige do svih sastava naših županijskih liga. Bit će prihvaćene propozicije natjecanja za lige, liste delegata i sudaca, takse, kotizacije i ostalo.
 
Nova natjecateljska sezona krenut će 30 kolovoza Turnirom prvaka, a za domaćinstva su zainteresirani NK Podturen i NK Sloga, a uz njih nastupit će NK Hodošan i NK Sloga iz Štrigove." - rekao je tajnik MNS-a Darko Jambrović.
 
Više o počecima natjecanja u međimurskim ligama, ako i aktivnostima Saveza donosimo u intervju s tajnikom u emisiji Zona sporta u petak u 10:05 sati.
 
Dodajmo tome da MNS s prvim danom mjeseca srpnja preuzima predsjedanje Međužupanijskom ligom Čakovec-Varaždin. Sporazumom koji su dva županijska Saveza potpisala prije dvije godine, ligom je rukovodio Županijski nogometni savez Varaždin, dok će od petka sve odluke i propozicije natjecanja donositi iz sjedišta MNS-a.