Tri nesreće na varaždinskim prometnicama: među ozlijeđenima i šestogodišnja djevojčica

Srijeda, 02.01.2019.
Policija
Na prometnicama Varaždinske županije u ponedjeljak su se dogodile tri prometne nesreće u kojima je šest osoba ozlijeđeno, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Prijepodne u Jerovcu 19-godišnjakinja je pri izlasku iz zavoja izgubila nadzor nad upravljačem i vozilom prešla na suprotnu traku gdje se sudarila s vozilom 38-godišnjaka. U sudaru su ozlijeđeni vozač te 29-godišnjakinja i šestogodišnja djevojčica iz njegova vozila. Pomoć im je pružena u varaždinskoj bolnici, a težina ozljeda za sad nije poznata.

Istog dana u Jerovcu 28-godišnjak vozilom se nepropisno  uključivao u promet iz parkirališta trgovine te je na njega naletjelo vozilo kojim je upravljao 29-godišnjak. 28-godišnjak se nakon toga udaljio s mjesta nesreće, ali je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u betonsku ogradu. Pomoć mu je pružena u varaždinskoj bolnici, a ozljede za sada nisu okvalificirane.

Dvije osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila u Gojancu u ulici Matije Gupca. Vozač starosti 30 godina s 0,98 promila alkohola u krvi vožnjom unazad uključivao se u promet na cesti i nije propustio sva vozila pri čemu je na njega naletio četverocikl kojim je vozio 23-godišnjak, a u kočenju je došlo do zanošenja i prevrtanja pri čemu su ozlijeđeni vozač i 20-godišnji suputnik. Vozaču je izmjereno i 1,13 promila alkohola u krvi, a četvrtocikl nije bio registriran i osiguran. Vozaču i suputniku pomoć je pružena u varaždinskoj bolnici, a težina ozljeda za sad nije poznata.