Ozlijeđen vozač (55): Zbog alkohola i brzine sletio vozilom s ceste i udario u drvo

Četvrtak, 27.12.2018.
Policija
U protekla tri dana na međimurskim prometnicama dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, a u prometnim nesrećama na varaždinskim prometnicama dvije su osobe ozlijeđene.

U utorak 20 minuta iza ponoći na cesti između Žiškovca i Štrukovca 55-godišnjak s područja grada Čakovca vozio je s 1,50 promila alkohola u krvi i neprilagođenom brzinom zbog čega je u zavoju izgubio je nadzor nad upravljačem te vozilom sletio niz kosinu u cestovni jarak, a u nastavku kretanja vozilo je udarilo u stablo i prevrnulo se. Vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, a težina njegovih ozljeda za sad nije poznata.

U ponedjeljak prijepodne u Cargovcu 48-godišnjakinja u vožnju u slijedu zbog nedržanja potrebitog razmaka udarila je u vozilo ispred kojim je upravljala 60-godišnjakinja i koja je usporavala radi skretanja u dvorište. Od siline udara njeno je vozilo odbačeno u betonski stup i dvorišnu ogradu. Vozačica starosti 60 godina je zadobila ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Jučer oko 23.25 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač mopeda – 63-godišnjak koji je vozio s 1,02 promila alkohola u krvi, a u kružnom toku zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede za sada nisu okvalificirane.