Vikend na prometnicama: S 1,91 promila u krvi u Palovcu skrivio frontalni sudar

Ponedjeljak, 22.10.2018.
Policija
Na međimurskim prometnicama minulog vikenda dogodilo se sedam prometnih nesreća, a četiri u osobe lakše ozlijeđene. Četiri vozača bila su u alkoholiziranom stanju, a najveća koncentracija od 2,07 promila izmjerena je kod 48-godišnjeg vozača.
 
On je u nedjelju oko 2:45 sati na cesti između Gornje Dubrave i Martinuševca pri slijetanju vozilom u cestovni jarak udario u zemljanu kosinu. Vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, a težina ozljeda nije poznata.
 
Druga nesreća s ozlijeđenima dogodila se u Palovcu u subotu oko 21:10 sati. Frontalni sudar skrivio je 60-godišnji vozač teretnog vozila koji je vozio s 1,91 promila alkohola u krvi te prešao na traku za vozila iz suprotnog smjera gdje se  sudario s vozilom 22-godišnjeg vozača iz čijeg su vozila u nesreći ozlijeđen putnice starosti 27 i 21 godinu. Vozač koji je skrivio nesreću je uhiće, protiv njega je podnesena optužni prijedlog nadležnom državnom Prekršajnom sudu uz dovođenje na sud nakon čega je pušten, stoji u priopćenju međimurske policije.